Met trots presenteren vier kunstzinnige ondernemingen: Atelier|Helderrood, Atelier Abel, Galerie Dijkstra en Galerie Opera VII hun nieuwe wonen en werken combinaties op Bedrijvenpark Waanderveld in Emmen. Vier zelfstandige ondernemingen die zich verbinden in Kunst Kwartier Waanderveld. Allen met eigen disciplines op het gebied van beeldende kunst, vormgeving, cursussen en workshops.
 
Atelier|Helderrood

Atelier|Helderrood is de creatieve onderneming van Ellen Kroeze en Dick Lubbersen. Atelier|Helderrood combineert het beeldend kunstenaarschap met het geven van cursussen, workshops, teambuildingsactiviteiten en creatief denken sessies. Creativiteit loopt als een rode draad door het leven van Ellen en Dick. Beeldende kunst spreekt letterlijk en figuurlijk tot hun verbeelding. De combinatie van het zelf beeldend werken en het verzorgen van cursussen, workshops etc. werkt inspirerend en afwisselend.

Galerie Dijkstra

Galerie Dijkstra heeft een permanente expositie van eigen werk en wisselende exposities van aanstormend talent. Er is werk in stock voor koop, verhuur en huurkoop voor bedrijven en particulieren. Tevens worden er workshops en cursussen gegeven in experimenteel abstract schilderen. Bij Galerie Dijkstra bent u, indien ik aanwezig ben, altijd welkom en sta ik u graag te woord over het werk en de cursussen.

Atelier Abel

Abel, atelier voor beelden en letters, houdt zich voornamelijk bezig met het geven van cursussen beeldende vorming voor kinderen en volwassenen. D.m.v verschillende druktechnieken, zeefdruk, stempeldruk etc. worden beelden en letters door de cursisten bij elkaar gebracht zodat er een spannende compositie ontstaat. Uiteindelijk worden deze composities bijelkaar gebracht in bijvoorbeeld een ‘eigen kunstboek’ of ander uitingsvorm. Deze creatieve manier van werken vindt zijn meerwaarde ook in de grafische vormgegeven eindproducten van atelier abel.

OPERA VII

OPERA VII is een galerie-atelier waar tentoonstellingen plaats vinden en workshops en cursussen gehouden worden. De galerie beschikt over een beeldenterras van 120 vierkante meter.
OPERA VII is gespecialiseerd in
workshops en cursussen kunstgeschiedenis, etsen en schilderen.
OPERA VII staat open voor groepsbezoek van bedrijven, scholen, instellingen en particulieren. Openingstijden:
Vrijdag 11.00 u. - 17.00 u.
Zaterdag 11.00 u. - 17.00 u.
En op afspraak.

www.helderrood.nl www.galeriedijkstr.nl www.atelierabel.nl www.OPERAVII.nl
 
slide show