Maarten van Leuken

Werkplaats Emmen

Tentoonstelling Werkplaats Emmen: 02-02-2013 tot 21-04-2013.
Kunstroute Emmen: zaterdag 20 en zondag 21 april 2013.

Werkplaats Emmen 2013
Vanaf zaterdag 2 februari ziet u de vijfde editie van Werkplaats Emmen met het werk van 35 kunstenaars die wonen en werken in de gemeente Emmen.

In ‘Werkplaats Emmen' ziet u het werk van 35 kunstenaars, die wonen en werken in de gemeente Emmen. In deze vijfde editie van Werkplaats Emmen - een grote overzichtstentoonstelling die elke drie jaar plaatsvindt - presenteren de Emmer kunstenaars hun recente werk in alle expositieruimtes van het CBK Emmen in De Fabriek.
In het werk van de deelnemende kunstenaars is een grote verscheidenheid aan stijlen en thema's vertegenwoordigd. U ziet onder meer schilderijen, beelden, tekeningen, keramiek, foto's en objecten.

Deelnemende kunstenaars
Melanie Banis, Elsbeth van Beilen, Gerard Berends, Theo Berends, Helga Bijl, Saskia Boelsums en Peter Veen, Wille Boudewijn, Jan van den Brink, Kiny Copinga, Myrte van Dijk, Ralph Douglas, Hans Eikelboom, Pieter Eisenga, Hanneke van den Elst, Marjolijn van Ginkel, Roelof de Graaf, Siny Haitel, Ine Hendriks, Pieter Immenga, Ellen Kroeze, Jawik Krudde, Ingo Leth, Maarten van Leuken, Lyda Lichtenbeld, Dick Lubbersen, Paul Meijering, Mirrorman, Alied Nyp-Holman, Roelof de Roo, Rosita Sikking Reeberg, Heike Suhre, Jan van der Voo, Marloes de Vries, Sé van Weert.

Activiteiten
Rond Werkplaats Emmen organiseert het CBK Emmen verschillende activiteiten zoals workshops en lezingen voor zowel kinderen als volwassenen. Actuele informatie hierover vindt u op de website van het CBK Emmen.

Kunstroute Emmen
In het weekend van 20 en 21 april organiseert het CBK Emmen voor de vierde keer de Kunstroute Emmen. De route voert langs ateliers, galeries en kunstenaarsinitiatieven in de gemeente Emmen. De gratis routefolder is vanaf begin april verkrijgbaar bij het CBK Emmen.

Meer informatie: www.cbkemmen.nl